Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Καταγγελία του συνθέτη Νίκου Τερζή στον Υπ. Άμυνας για χημικούς αεροψεκασμούς

Ο γνωστός συνθέτης Νίκος Τερζής καταγγέλλει επίσημα και επώνυμα στον Υπουργό Άμυνας για τον χημικό αεροψεκασμό κατοικημένης περιοχής απο μεγάλο υψόμετρο.
 
«Τα αεροσκάφη πραγματοποιούν και βραδινούς αεροψεκασμούς και σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει σε Ελλάδα και άλλες χώρες, οι ψεκασμοί περιέχουν μικρο σωματίδια ΣΤΡΑΝΤΙΟ, ΒΑΡΙΟ και ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ. Επίσης τα αεροσκάφη δεν έχουν διακριτικά…»
 
Δείτε την καταγγελία…

undefined



Επειδή η εικόνα είναι λίγο μικρή, ολόκληρο το κείμενο του email που απέστειλε ο μουσικοσυνθέτης είναι το παρακάτω:
ΕΠΕΙΓΟΝ

Κε Υπουργέ,

σας αποστέλλω αυτό το email για να καταγγείλω επίσημα και επώνυμα τον χημικό αεροψεκασμό κατοικημένης περιοχής από μεγάλο υψόμετρο. Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη έχουν πραγματοποιήσει και βραδινούς αεροψεκασμούς ενώ από έρευνες που έχουν γίνει σε Ελλάδα και άλλες χώρες, κυρίως μέλη του ΝΑΤΟ, έχει βρεθεί ότι οι ψεκασμοί περιέχουν μικροσωματίδια ΣΤΡΑΝΤΙΟ, ΒΑΡΙΟ και ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ. Τα αεροσκάφη δεν έχουν διακριτικά.

Ζητώ άμεσα να απαντήσετε σε αυτό το ζήτημα που αφορά τις ζωές όλων μας (προφανώς και τη δική σας καθώς αναπνέουμε όλοι τον ίδιο αέρα). Απαιτώ ως Έλληνας πολίτης από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία να αναχαιτίσει τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ αεροσκάφη και να τα υποχρεώσει σε προσγείωση και να συλλάβετε τα πληρώματα.

Σας επισυνάπτω φωτογραφίες από το προσωπικό μου αρχείο.

Σαν Έλληνα και σαν άνθρωπο σας παρακαλώ να το ερευνήσετε και να απαντήσετε πρώτα σε εσάς και τη συνείδησή σας.

με εκτίμηση
Τερζής Νικόλαος
Οι φωτογραφίες που επισυνάπτει ο Ν. Τερζής είναι αυτές: