Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΣΙΜΕΝΙΤΕΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

ΟΙ ΤΣΙΜΕΝΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ, ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Οκτωβρίου 2013
Σύμφωνα με πολλούς στην κοινότητα chemtrail, υπάρχει ένας τρόπος που οι άνθρωποι μπορούν να καταπολεμήσουν τα chemtrails και να θεραπεύσουν τους ουρανούς μας απο όλα αυτά τα κακά που όντως μας κάνουν.

Η λύση μας λένε ότι είναι ο νεφοδιαλυτής. Η Αθέατη Γνώση έψαξε το θέμα Τσιμενίτες, Οργονίτες, όπου κάποιοι αδαείς γκοίμ, (καταναλώσιμοι), και δεν ξέρω πως αλλιώς να τους χαρακτηρίσω, το παίζουν πολυμαθείς επιβάλλωντας τη γνώμη τους, αλλά ουσιαστικά δεν ξέρουν που πάν τα τέσσερα.


Μια φτηνή λύση για να διαλύσουμε τις χημικές ουρές, μας λένε οτι είναι ο τσιμενίτης, που υποτίθεται ότι μπορεί να διαλύσει τα σύννεφα, και ιδίως το κακό είδος chemtrail, με τη διοχέτευση θετικής ενέργειας στον ουρανό. Αυτή η ενέργεια μπορεί να «επισκευάσει τον ουρανό» και να εξουδετερώσει οτιδήποτε και όλους αυτούς τους άσχημους και ανθυγιεινούς παράγοντες από τα αεροσκάφη.


Με το που ξεκινουν οι συχνοτητες του χααρπ πανω στα κεφαλια μας. Στα 21 λεπτα διακόπτονται απο την χρηση τσιμενιτων. 


Ναι, το ακούσαμε κι αυτό! 

Τι, θέλετε κι άλλες αποδείξεις;

Μας λένε οτι ο Cemenite (τσιμενίτης) είναι μια συσκευή οργόνης. (κλαίω με αυτά που ακούω) Μια συσκευή που παράγει έναν τύπο ενέργειας που οι άνθρωποι αποκαλούν οργόνη. Παράγει λένε οργόνη αξιοποιώντας συγκεκριμένη γεωμετρία και υλικό. Εάν κατασκευαστεί σωστά, το είδος της οργόνης που το cemenite παράγει, έχει τα εξής αποτελέσματα:


Καλύτερο ύπνο, λιγότερο πρόβλημα ύπνου
Περισσότερα πουλιά κελαηδούν γύρω από το σπίτι
Χαμηλότερη κατανάλωση αερίου.
Τα φυτά αναπτύσσονται καλύτερα
Το νερό ή το φαγητό έχει καλύτερη γεύση.
Το όχημα έχει μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση και δύναμη, μπορεί να απαιτήσει επιστροφή για να έχει όφελος.
Ο ουρανός μπορεί να είναι καθαρός γρηγορότερα από chemtrail (αεροψεκασμούς)ή                                                                    chemcloud (χημικά σύννεφα)ή chemhaze( χημική ομίχλη), αλλά τα σύννεφα βροχής / θα πρέπει να παραμείνουν καθαρά.ομίχλη το πρωί
παράγει καθαρό  πάγο ή πάγο με κάθετες φυσαλίδα αέρα

Υλικά:
τσιμέντο Portland ή τσιμεντοκονίαμα τύπου Portland
καθαρό νερό
χάλκινο σύρμα με μόνωση


Ναι, κάλα το διαβάσατε! Το τσιμέντο θα διαλύσει τους αεροψεκασμούς!

Το τσιμέντο είναι διάσημο για την ιδιότητα του να απορροφά την ενέργεια της ζωής (την οργόνη) και να μην την αποδίδει ποτέ πίσω. Επί τη ευκαιρία σκεφθείτε γιατί τα σπίτια μας είναι κουτιά από τσιμέντο και όχι όπως παλιά με πέτρα και ασβέστη για κύριο συνδετικό υλικό. Θα μου πείτε η πρόοδος η πρακτικότητα και το κόστος. Τότε να τα χαίρεστε αυτά τα καλούδια και να μην δυσανασχετείτε για τις αρρώστιες, την ανία, την κατάθλιψη και την αδυναμία που ταλανίζει τους ανθρώπους των πόλεων και των τσιμέντων.

Υβριδια οργονιτών, που ακομα και απο το ονομα τους (-ΙΤΕΣ) καταλαβαινεις πως ειναι ΚΑΚΙΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ των οργονιτών, που κανουν πλεον την εμφανιση τους πολυ πιο εντονα παραπλανοντας τον αμαθη κοσμο και την αναγκη των ανθρωπων για προστασια απο τον αορατο πολεμο που δεχομαστε! Στερουνται τεχνολογιας, φυσικης, αλλα και πολλα αλλα δημιουργοντας βεβαια ενεργιακες τρυπες.

Υβριδιο Τσιμενιτης (πρωτη υλη τσιμεντο), Υβριδιο Γυψενιτης (πρωτη υλη γυψος), Υβριδιο Κερινιτης (πρωτη υλη κερι). ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Όταν κάποιος  παίρνει κρυστάλλους και τους καλύπτει με πολυεστέρα, σαν αποτέλεσμα δεν έχει οργονίτη αλλά κρυστάλλους ανακατεμένους με πολυεστέρα και μόνο.  Τώρα, γιατί, θα μου πείτε τα αποκαλούν οργονίτες και όχι κάπως διαφορετικά; Είναι απλό, γιατί δεν ξέρουν πως να τα ονομάσουν, ούτε ξέρουν τι φτιάχνουν.

Ακόμη και οι πραγματικοι οργονίτες δεν έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των chemtrails.


Διαβάστε παρακάτω ενα απόσπασμα απο τον τόμο 10 του "γιατί και πώς" -ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ που αναλύει την έννοια της οργονικής ενέργειας.

Η ενέργεια που μπορούμε να πάρουμε απο το περιβάλλον είναι ενός μόνο είδους. Δεν υπάρχουν πολλών ειδών ενέργειες. Δίνουμε διαφορετικά ονόματα στην ενέργεια ανάλογα με τον τρόπο που την παράγουμε η που την αντιλαμβανόμαστε η που την χρησιμοποιούμε.

Η Λευκή Αδελφότητα φρόντισε να εισάγει την έννοια της οργονικής ενέργειας που υποτίθεται οτι είναι μια ενέργεια που πηγάζει, εκπορεύεται, αλλά και γίνεται αποδεκτή απο όλα τα έμβια όντα. 

Με την έννοια του οτι δίνουμε ονόματα στην ενέργεια ανάλογα με τον τρόπο που την αντιλαμβανόμαστε, η οργονική ενέργεια πράγματι υπάρχει.

Αν την ενέργεια αυτή τη χρησιμοποιήσουμε για την ατομική μας ευεξία και υγεία, τότε μπορούμε να την ονομάσουμε οργονική.

Οι άνθρωποι δε αρρωσταίνουν μόνο απο τις χημικές ουρές των αεροσκαφών που μας ψεκάζουν, και ούτε μπορούμε να γλυτώσουμε τον καρκίνο μόνο απο τους ψεκασμούς, αφού έχουν χίλιους άλλους τρόπους να μας σκοτώνουν καθημερινά μέσω των τροφίμων, των εμβολίων κτλ.


Αναγκάστικα λοιπόν να γράψω αυτό το άρθρο για να ξεκαθαρίσω σε αυτούς που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει οργόνη, και τσιμενίτης, να καταλάβουν ότι αυτού του είδους τα κουτοπόνηρα τεχνάσματα είναι μια απάτη, και δεν οδηγούν πουθενά. 




http://atheatignosi.blogspot.gr/2013/10/blog-post_15.html