Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ;

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ CIA ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ …

-των κ.κ. Ιωάν. Παπαζήση και Ιωάν. Κουντούρη
-πρωτοσἐλιδο στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στις 7 Νοεμ. του 2015
Screen Shot 2015-11-08 at 11.07.08 AM
Πριν απο μερικά χρόνια, η γνωστή ιστοσελίδα εναλακτικών ειδήσεων infowars.com (της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο γνωστός δημοσιογράφος απο την Ώστιν της Τέξας, κ. Alex Jones) έγραψε ένα αποκαλυπτικότατο άρθρο για το μυστικό πρόγραμμα κατασκευής χημικών ουρών απο μια μυστική εταιρία ιδιοκτησίας της ίδιας της…CIA. Διαβάζουμε παρακάτω αυτά που έγραψε η infowars.com τα οποία αποδεικνύουν τόσο την ύπαρξη τέτοιου μυστικού προγράμματος απο πλευράς της Αμερικανικής κυβέρνησης όσο και τον ρόλο παίζει σε αυτό η CIΑ…

«Την Άνοιξη του 2010 η ιστοσελίδα ειδήσεων NotForSale (https://notforsalecampaign.org) πηρε συνέντευξη από έναν πληροφοριοδότη μέσα από το εσωτερικό των εγκαταστάσεων του Μηχανισμού Αέρος Evergreen Air (Evergreen Air Facility). Για όσους δεν γνωρίζουν, η Evergreen Air είναι μια εταιρεία πρόσοψη που ανήκει στην ίδια την CIA για εργασίες chemtrail (δηλ. χημικών ουρών) εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και για το εμπόριο όπλων, ναρκωτικών και της λειτουργίας βασανιστηρίων. Ο πληροφοριοδότης γνωστός ως KrisH παρείχε στο προσωπικό της Intel Hub (https://www.intellihub.com), που συνδέεται με το NotForSale, έγγραφα που να αποδεικνύουν την απασχόληση του στην εγκατάσταση που βρίσκεται στο νομό Pinal Airpark στη πολιτεία της Αριζόνα.»  Οι πληροφορίες που παρείχε ήταν συγκλονιστικότατες. Ποτέ πριν δεν είχε προσφερθεί να τροφοδοτήσει τέτοιες πληροφορίες σε κανέναν ένας πληροφοριοδότης για αυτό το κορυφαίο μυστικό κέντρο που βρίσκεται στην έρημο της Αριζόνα βόρεια του Tucson. Στη συνέντευξη αυτή, ο KrisΗ περιέγραψε πώς εξασφαλίζονται οι εγκαταστάσεις της εταιρείας αυτής σε ένα μεγάλο βαθμό με καλά οπλισμένο προσωπικό. Κατά την παραμονή του στην εταιρεία αυτή, ασχολήθηκε με τοποθέτηση ρετρό των αεροσκαφών τύπου 727 και 747-c με δεξαμενές εκροής υγρών και συσκευές ψεκασμού αερολυμάτων. Επίσης, επιβεβαίωσε τις εκθέσεις των τριγωνικών μαύρων αεριοθούμενων τζέτ στην εγκατάσταση κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 1990. 
Screen Shot 2015-11-08 at 11.02.59 AM
Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση διαθέτει πλήρως λειτουργικά αεροσκάφη warbirds που έχουν αποκατασταθεί εξ ολοκληρου από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου το σύνολο των οπλικών συστημάτων και των πορτών βομβών μπορούν να λειτουργούν στο σκάφος. Ή η δημόσια ή η ιδιωτική χρήση αυτού του τύπου σκάφους δεν επιτρέπεται σε πολίτες στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Αυτό σήμαινει ότι η Evergreen Air είναι πράγματι μια επιχείρηση της CIA. Ο πληροφοριοδότης έχει ακούσει επίσης ότι υπάρχει μια υπόγεια βάση στην εγκατάσταση και επιβεβαιώνει ότι υπάρχει και μια πιθανή βάση ‘Μαύρων Ελικοπτρέρων’ στο χώρο. Να σημειώσετε ότι η Evergreen Air ειδικεύεται επίσης με την κατασκευή μη επανδρωμένων τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών.”»
Αλλἀ πάλι διαβάζουμε απο την infowars.com ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε εκεί το 2013 όπου αναφέρει πως «η CIA χρηματοδοτεί μια επιστημονική μελέτη για τον καθορισμό της σκοπιμότητας μεταβολής του κλίματος του πλανήτη, προκειμένου να αποτραπεί η κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν από την Εθνική Ακαδημία Επιστημών.»
Με δύο λόγια, η CIA χρηματοδοτεί έργο σχετικά με τις χημικές ουρές (chemtrails) και πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αποτροπή της «κληματικής αλλαγής»—αν είναι δυνατόν!
Αλλά για του λόγου το αληθές, το ίδιο άρθρο λέει επίσης ότι «ο δικτυακός τόπος NAS αναφέρει ότι η μελέτη θα συμπεριλάβει μια “τεχνική αξιολόγηση ενός περιορισμένου αριθμού προτεινόμενων τεχνικών γεωμηχανικής.” Μια εξέχουσα τεχνική που θα αξιολογηθεί, σύμφωνα με τα έγγραφα, είναι η “διαχείριση ηλιακής ακτινοβολίας”, η οποία περιλαμβάνει τον ψεκασμό σωματιδίων αεροζόλ μέσα στο στρατόσφαιρα για να αντανακλούν το ηλιακό φως μακριά από τον πλανήτη—με άλλα λόγια, chemtrailing (δηλ., την χρήση χημικών ουρών).”»
Επεσε στην αντιληψη μας ένα εγγραφο της NASA οπου καταμαρτυρείτε η υπαρξη των προγραμμάτων χημικων αεροψεκασμών και για μας είναι μια αδιασειστη αποδειξη για την υπαρξη των ψεκασμων. Το εγγραφο αυτό λεει τα ακολουθα:
ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΟ 1
«Η χημεία της ανώτερης ατμόσφαιρας είναι ένα τεράστιο πεδίο που αφθονεί σε ερευνητικά προβλήματα. Οι ηλιακές υπεριώδεις ακτίνες διασπάνε τα μόρια του οξυγόνου, ιονίζουν τα μόρια του αζώτου, καθώς και παρέχουν την ενέργεια για πολλές άλλες φωτο-χημικές διεργασίες.»
Η επικεφαλίδα στη σελίδα 6 του εν λόγω εγγράφου λέει:
Οι προσπάθειες του ερευνητικού κέντρου Langley
«Η μέτρηση των ανέμων από την κίνηση των νεφών και της τριγωνοποίησης από τους επίγειους σταθμούς είναι γενικά απλή. Ωστόσο, η παρεμβολή από άλλες ατμοσφαιρικές ιδιότητες απαιτεί και επαρκή μαθηματική θεωρία η οποία λαμβάνει υπόψη τη δυναμική νεφών, τις διαχύσεις, τις χημικές αντιδράσεις, και τις ακτινοβολίες… Οι εργαστηριακές μελέτες της κινητικής της αντίδρασης που σχετίζονται με αυτά τα πειράματα πραγματοποιήθηκαν από τον καθηγητή H.I. Schiff (Εβραϊκής καταγωγής) στο Πανεπιστήμιο McGill και τον καθηγητή P. Harteck και Rensselaer (επίσης Εβραϊος) απο το Polytechnic Institute.
«Το 1960 οι συγγραφείς, στο ερευνητικό κέντρο Langley της NASA, άρχισαν να ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη μιας λειτουργικής τεχνικής χημικής απελευθέρωσης για τη μελέτη της ανώτερης ατμόσφαιρας. Ζητήθηκε μια χημική ουσία η οποία θα αποτελούσε έναν πιο αποτελεσματικό παράγοντα χημειοφωταύγειας και που θα διαχέεται πιο αργά. Ένας συνδυασμός απο θεωρητικές και πρακτικές θεωρήσεις οδήγησε στην επιλογή του μολύβδου και του βισμουθίου για περαιτέρω μελέτη. Μετά από αίτημα της NASA, οι επιστήμονες Harteck, Reeves, και Albers του RPI (Πολυτεχνικό Ινστιτούτο του Rensselaer) εμφάνισαν στη συνέχεια την χημική φωταύγεια μόλυβδου και βισμουθίου με την παρουσία του ατομικού οξυγόνου σε μια πίεση ένος σωλήνος εργαστηρίου που ισοδυναμεί με περίπου 75 χιλιόμετρα σε υψόμετρο (αδημοσίευτα αποτελέσματα).» 
Εν ολιγοις και εν πολλοιςκάνανε τότε οι επιστήμονες αυτοι απο το RPI (Πολυτεχνικό Ινστιτούτο του Rensselaer) πειράματα σε συνεργασία με τη NASA πειράζοντας την ατμόσφαιρα και τους ανέμους … «Μια ψεκαστήρα βισμουθίου αναπτύχθηκε στο Langley και βασίστηκε στη μείωση του χημικού στοιχείου Bi203 με μαγνήσιο. Υδρατμοί (αναθυμιάσεις) από τη χημική ουσία βισμούθιο κυκλοφόρησαν σε υψόμετρο 111 χιλιομέτρων και σε υψόμετρο 121 χιλιομέτρων πάνω από την Wallops Island της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, το Νοέμβριο του 1962, οι οποίοι είχαν παραγάγει αδύναμες λάμψεις που ήταν ένος λεπτού ή και λιγότερο σε διάρκεια. Ελήφθησαν φωτογραφικά αρχεία για αυτό το πείραμα, αλλά αυτά δεν ήταν ικανοποιητικά για τη μέτρηση των ανέμων.»
μελετη πορειας ψεκασμου
Παραθετουμε το εν λογω εγγραφο της ΝΑSA για του λογου μας το αληθες αλλα και ενα σχεδιαγραμμα πορειας αεροσκάφους ανεμου και ψεκασμου εκ της NASA.
Στο σημειο αυτο θα θεσουμε μερικα ερωτηματα σε οσους ακομη πιστευουν αφελως οτι δεν μας ψεκαζουν. Αν σηκωσετε το κεφαλι σας προς τον ουρανο θα δειτε οτι οι γραμμες που αφηνουν τα κανονικα αεροσκαφη με τα καυσαερια τους σβηνουν γρηγορα ενω αυτες που αφηνουν πισω τους τα αεροσκαφη των χημικων ψεκασμων δεν σβηνουν τουναντιον μεγενθυνονται και στο τελος γινονται σαν ενα πεπλο στον ουρανο. Ρωτουμε λοιπον γιατι αυτα τα ολολευκα νατοικα αεροσκαφη που μας ψεκαζουν πετουν πανω απο το FIR μας με αποτελεσμα να μην χρειαζεται να ζητησουν αδεια εκ των αρχων μας και κατα συνεπεια να ειναι μη υπαρκτα εγγραφως στις υπηρεσιες μας;;; Ρωτουμε πως ειναι δυνατον να ακολουθουν τεμνουσες διαδρομες ενω οι κανονικες αεροπορικες διαδρομες ποτε δεν τεμνουν για λογους ασφαλειας η μια την αλλη ;;;; Πως ειναι δυνατον αυτα τα αεροσκαφη να ακολουθουν ακομη και κυκλικες πορειες για να μας ψεκασουν ακομη πιο καλα ενω τα πολιτικα αεροσκαφη ποτε δεν κανουν τετοιες πορειες;;;;
χημικοι ψεκασμοι αθηνα φωτογραφια
Παραθετουμε ενδεικτικες φωτογραφιες απο την Αθηνα την Θεσσαλονικη και την Κυπαρισσια για τους δυσπιστους διοτι ειναι αποδειξεις ατρανταχτες …Για οσους δεν γνωριζουν μας ψεκαζουν με οξειδια βαριου στροντιου και αλουμινιου με προσχημα οπωσ ειδαμε την τροποποιηση του καιρου εμεις ομως ολα αυτα τα αναπνεουμε και αυτο ουδολως τους ενδιαφερει…
χημικοι ψεκασμοι φωτο θεσσαλονικηΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1
πηγη

ειδαμε λινκ σε σχολιο σε αναρτηση στο ιστολογιο