Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Η ΝΑΣΑ παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς το “Πρόγραμμα Ασπίδα” για το οποίο μας ψεκάζουν

Η ΝΑΣΑ παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς το “Πρόγραμμα Ασπίδα” για το οποίο μας ψεκάζουν


Μια σύντομη εισαγωγή για να κατανοήσετε καλύτερα την ανακοίνωση της ΝΑΣΑ:

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η έρευνα μας σχετικά με τη χρήση χημικών αεροψεκασμών και ηλεκτρομαγνητικών συστημάτων, πάει δεκαετίες πίσω, στα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης, πριν την υιοθετήσουν οι Αμερικάνοι.
Ο αρχικός σκοπός των Σοβιετικών ήταν με τους ψεκασμούς, να δημιουργήσουν μια “ομπρέλα” πάνω από τη χώρα τους που θα έκοβε την πρόσβαση εχθρικών πυραύλων, αλλά επίσης να πάνε τις επικοινωνίες ένα βήμα πιο μπροστά με την τεχνολογία Τέσλα, ειδικά τις υποβρύχιες. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται από πολλές πηγές, το δε όλο πρότζεκτ ονομαζόταν “Πρόγραμμα Ασπίδα”.
Το στρατιωτικό αυτό πρόγραμμα των Σοβιετικών ήταν για καθαρά αμυντικούς σκοπούς, δεν έχει καταγραφεί καταγγελία παρέμβασης στο περιβάλλον ή χρήση του προγράμματος ως όπλο, πλην κάποιες νύξεις ότι το δικό τους χααρπ, ο “Τρυποκάρυδος”, ίσως έκανε πειράματα ελέγχου του νου στους Σοβιετικούς.
Μετά την Περεστρόικα, όταν οι περισσότεροι επιστήμονες είχαν φύγει για ΗΠΑ γιατί δεν μπορούσαν να έχουν δουλειά στη χώρα τους, εμφανίστηκαν και οι πρώτοι χημικοί αεροψεκασμοί στις ΗΠΑ, ενώ το 1992, εγκαινιάστηκε το χααρπ.
Τώρα, αυτό που λέμε είναι ότι οι συνεχείς ψεκασμοί που γίνονται σχεδόν παγκόσμια, ουσιαστικά έχουν βάλει σχεδόν όλον τον πλανήτη κάτω από μια τέτοια “ασπίδα” και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να έχουν απόλυτο έλεγχο στον καιρό, στις τεκτονικές πλάκες, στις θάλασσες, στο νευρικό μας σύστημα, αλλά και επικοινωνίες όπως τις θέλουν.
Πάμε λοιπόν τώρα στην ανατριχιαστική ανακοίνωση της NASA, όπου με… περίσσια επιστημονική χάρη εμμέσως πλην σαφώς παραδέχονται το επίτευγμά τους:

Ζώντας σε μια φούσκα – Ένα τυχαίο ανθρωπογενές περίγραμμα φαίνεται να περιβάλλει τη Γη
Όπως εξηγείται στο βίντεο παρακάτω, η NASA πιστεύει τώρα ότι η Γη έχει προστατευτεί ακούσια έναντι του ηλεκτρομαγνητικού διαστημικού καιρού από ένα συγκεκριμένο είδος ραδιοκυμάτων που χρησιμοποιούμε, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα ανθρωπογενές περίγραμμα γύρω από τον πλανήτη. Αυτός ο καιρός, κυρίως από τον ήλιο μας, μπορεί να προκαλέσει όλεθρο στην τεχνολογία μας.
Αποδεικνύεται ότι τα πολύ χαμηλής συχνότητας κύματα, ή VLF, που χρησιμοποιούμε για την επικοινωνία με τα υποβρύχια δεν πηγαίνουν μόνο βαθιά κάτω κάτω από το νερό-επίσης χύνονται στο διάστημα. Αλληλεπιδρώντας με τα σωματίδια εκεί, σχηματίζουν ένα φραγμό που μπορούν να δουν οι ανιχνευτές Van Allen της NASA.
Η NASA σχεδιάζει τώρα να πειραματιστεί για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τα VLFs χρησιμοποιώντας τα σκόπιμα.

 
Δεν έχω λόγια… Ευχαριστώ NASA που επιβεβαιώνεις 6 χρόνια έρευνας και αγώνα. Ούτε “τυχαίο” είναι το περίγραμμα, ούτε ανθρωπογενές, γιατί τα κτήνη που το έχουν δημιουργήσει σε βάρος του πλανήτη μας, της ΓΗΣ ΜΑΣ και σε βάρος όλων των έμβιων όντων, μόνο ανθρώπους δεν τους λες!
Αλλά μια στιγμή, γιατί οι ειδήσεις από το Αμέρικα γίνονται ακόμα πιο ζουμερές!
Από τη μια η NASA καμαρώνει για το “τυχαίο περίγραμμα” που μας προστατεύει από τον Διαστημικό Καιρό, από την άλλη, “Στοιχεία του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας (DOD) θα διεξάγουν μια άσκηση ‘διαλειτουργικότητας επικοινωνίας’ στις 4-6 Νοεμβρίου, για μια ακόμη φορά, μια προσομοίωση ενός σεναρίου μιας “πολύ κακής ημέρας”, σε συνεργασία με το Ερασιτεχνικό Ραδιόφωνο και τις οργανώσεις MARS, οι οποίες θα λάβουν μέρος”.

“Αυτή η άσκηση θα ξεκινήσει με μια εθνική μαζική εκδήλωση μαζικής εκτίναξης μάζας που θα επηρεάσει το εθνικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και όλες τις μορφές παραδοσιακής επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του σταθερού τηλεφώνου, του κινητού τηλεφώνου, του δορυφόρου και της σύνδεσης στο Διαδίκτυο”
Θέλουμε να συνεχίσουμε να βασιζόμαστε στην εξαιρετική συνεργατική συνεργασία με την ARRL και την κοινότητα ραδιοερασιτέχνη. Θέλουμε να επεκτείνουμε τη χρήση των διαύλων διαμετακόμισης 60 μέτρων μεταξύ της στρατιωτικής και της ερασιτεχνικής κοινότητας για επικοινωνίες έκτακτης ανάγκης και ελπίζουμε ότι η κοινότητα ερασιτεχνικού ραδιοφώνου θα μας δώσει κάποια καλή πληροφόρηση σχετικά με τη χρήση τόσο των διαύλων 5-MHz όσο και των νέων καναλιών 13-MHz ως μέσο διάδοσης πληροφοριών κατά τη διάρκεια μιας ημέρας ενός πολύ κακού σεναρίου.
Απ’ ό,τι αντιλαμβάνεστε, έχουν καταστήσει ολόκληρο τον πλανήτη μια Εμπόλεμη Ζώνη, όπου συνεχώς πειραματίζονται τάχα ενάντια ενός αόρατου εχθρού, με θύματα ορατά εμάς. Τη ζωή μας. Την υγεία μας. Την ευημερία μας. Την ελπίδα μας. Το μέλλον μας. Την γαλήνη μας.
Στη συνέχεια, οι σκατόψυχες σαύρες απόγονοι των δεινοσαύρων, θα χαρίσουν στην μυτερή ουρά τους κι από ένα Νόμπελ Ειρήνης!

πηγή:nea.allnewz.gr

ειδαμε εδώ: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/10/blog-post_7825.html