Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

CHEMTRAILS ή τα πουλιά τρελάθηκαν;

(ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ)

Χιλιάδες πουλιά σκοτώνονται ύστερα από πτώση σε χώρο στάθμευσης !
Χιλιάδες αγριόπαπιες σκοτώθηκαν κατά την πρόσκρουσή τους στο έδαφος όπου σύμφωνα με τις πρώτες εξηγήσεις φαίνεται να «μπέρδεψαν» ένα χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου στο St. George της Utah με άλλες περιοχές στα νότια της πολιτείας περιοχές οι οποίες στο μεγαλύτερο μέρος τους καλύπτονται από λίμνες…
Ειδικοί στη μελέτη της άγριας ζωής αποκάλεσαν τον ομαδικό αυτό θάνατο πουλιών σαν το χειρότερο περιστατικό που έχει καταγραφεί ποτέ. Η ομαδική αυτή επιδρομή των πουλιών έγινε τη Δευτέρα το βράδυ και μέχρι την Τρίτη το απόγευμα ειδικά συνεργεία είχαν καταφέρει να διασώσουν τουλάχιστον 2000 πουλιά τα οποία και άφησαν αργότερα προς τις περιοχές όπου υπάρχουν λίμνες.  
Οι ειδικοί εξήγησαν πως το τεράστιο αυτό κοπάδι από αγριόπαπιες (βουτηχτές ονομάζεται το συγκεκριμένο είδος) έπαθαν σύγχυση εξαιτίας θύελλας που υπήρχε στην περιοχής με αποτέλεσμα να μπερδέψουν τα νερά της λίμνης με το χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου και έτσι να πέσουν με δύναμη σε αυτό και να σκοτωθούν από το κτύπημα.
“Τα νέφη από την καταιγίδα πάνω από την πόλη πιθανών να μπέρδεψαν τα πουλιά –τα οποία κατευθύνονταν προς το Μεξικό για το χειμώνα- και μαζί με τα φώτα της πόλης να τους προκάλεσε την αίσθηση ότι επρόκειτο για τη λεία επιφάνεια μια λίμνης” εξήγησε η Teresa Griffin υπεύθυνη για τα προγράμματα άγριας φύσης της πολιτείας της Utah.
Από το περιστατικό αυτό του μαζικού θανάτου πουλιών δεν αναφέρθηκαν ανθρώπινοι τραυματισμοί.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ